Equilar

Over Equilar

Positieve balans

Balans tussen werkgever, werknemer en onze bedrijfsartsen. Daar staan we voor. Wij zijn ervan overtuigd dat preventie de essentie is om tot positieve resultaten te komen.

Ons verhaal

<p>Equilar is een landelijk opererende en solide arbodienst. Met ruim 120 professionals ondersteunen wij werkgevers bij preventie, verzuim en duurzame inzetbaarheid. Wij werken met betrokken specialisten die aan organisaties verbonden worden.</p> <p><a class="btn-readmore" title="Ons verhaal" href="/ons-verhaal"><span>Missie, visie en kernwaarden</span></a></p>

Kwaliteit & Duurzaamheid

<p>We volgen marktontwikkelingen op de voet. <span>Naast dat we, als gecertificeerde arbodienst, kwalitatief goede dienstverlening bieden, vinden we het ook belangrijk dat we maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). <br /><br /></span></p> <p><a class="btn-readmore" title="Kwaliteit" href="/kwaliteit">Kwaliteit, certificering en privacy</a></p> <p><a class="btn-readmore" title="Maatschappelijk verantwoord ondernemen" href="/mvo">Maatschappelijk verantwoord ondernemen</a></p>

Werken bij Equilar

Organisaties gezonder en vitaler maken, zodat medewerkers hun leven lang inzetbaar blijven. Dat is waar we als werkgever voor staan. Mensen maken het verschil binnen organisaties en zijn bepalend voor het succes. Daarom zorgen we dat onze medewerkers en bedrijfsartsen in hun kracht staan. 

Samenwerken met Equilar als bedrijfsarts

Werken bij Equilar als medewerker

Waarmee kunnen we u helpen?

Stuur ons een bericht en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Wilt u ons liever meteen spreken? Bekijk dan onze contactpagina.