Equilar

Homepage

Werk is meer dan een baan. Dat weten wij als gecertificeerde arbodienst als geen ander. Wij ontzorgen landelijk werkgevers en werknemers bij preventie & verzuim.

Wie zijn wij?

<p><span>Equilar is een ambitieuze, gecertificeerde arbodienst met landelijke dekking. Wij zijn een solide, professionele organisatie met korte lijnen en staan voor plezierig en intensief contact met klanten. Hierdoor maken onze betrokken specialisten daadwerkelijk het verschil en kunnen zij hun analytische meerwaarde tonen.<br /><br /><br /><br /></span></p> <p><a class="btn-readmore" title="Ons verhaal" href="/ons-verhaal">Lees ons verhaal</a></p>

Wat doen we?

<p><span>Samen met ruim 120 professionals ondersteunen we werkgevers door heel Nederland bij het voorkomen en verlagen van verzuim. Wellicht bent u geholpen met de inzet van een bedrijfsarts, of kunnen we u ontzorgen in de gehele preventie- en verzuimbegeleiding. <br /><br /></span>Hoe zorgt u voor een klimaat waarin uw medewerkers actief bezig zijn met balans en werkplezier? We denken graag samen met u na over amplitie binnen uw organisatie. </p> <p><a class="btn-readmore" title="Diensten" href="/werkgever"><span>Bekijk onze diensten</span></a></p>

Equilar als betrouwbare, gecertificeerde partner

Equilar staat voor kwaliteit. We zijn daarom een gecertificeerde arbodienst volgens Stichting Beheer Certificatieregeling Arbodiensten (SBCA).

De eisen van SBCA en ISO 9001:2015 zorgen ervoor dat u en uw werknemers, erop kunnen vertrouwen dat het managementsysteem van Equilar goed functioneert en dat de dienstverlening minimaal aan de wettelijke eisen voldoet.

Naast dat we kwalitatief goede dienstverlening bieden, vinden we het ook belangrijk dat we maatschappelijk verantwoord ondernemen. Equilar is daarom partner van MVO Nederland. 

Lees meer over ons

Bekijk ook:

Waarmee kunnen we u helpen?

Stuur ons een bericht en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Wilt u ons liever meteen spreken? Bekijk dan onze contactpagina.