Equilar

Verzuim

Op naar herstel en re-integratie

Werknemers die onverhoopt niet kunnen werken, willen graag zo snel mogelijk herstellen. Wij helpen hen daarbij. Het is belangrijk tijdig en goed te onderzoeken wat de oorzaken zijn van het verzuim.

Onze expertises

Een goede analyse

Verzuim heeft vaak meerdere oorzaken, deels medisch, maar ook andere situaties kunnen leiden tot verzuim, zoals werk-privé balans, financiële situaties, mantelzorg en dergelijke.

Het is in het kader van de loondoorbetaling bij ziekte zaak goed te onderzoeken welk verzuim aan de orde is om de juiste begeleiding en ondersteuning te kunnen bieden aan de werknemer.

Onze aanpak

Equilar heeft een aanpak ontwikkeld die uw organisatie en uw werknemers hierbij maximaal kan ondersteunen. Deze aanpak is niet gebaseerd op controle maar juist op een mensgerichte aanpak: ieder verzuim heeft binnen gestelde kaders een eigen aanpak nodig.

Samen met de specialisten die verbonden zijn aan uw organisatie, ondersteunen we werknemers bij hun herstel en re-integratie.

Bekijk ook:

Waarmee kunnen we u helpen?

Stuur ons een bericht en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Wilt u ons liever meteen spreken? Bekijk dan onze contactpagina.