I-Signaal 

VerzuimSignaal is ontwikkeld en vormgegeven door de experts van I-Signaal, met een jarenlange ervaring in de arbo- en verzuimmarkt die zich derhalve terdege bewust zijn van de ontwikkelingen en behoeften die leven in de markt. Zij hanteren daarbij de meest actuele ontwikkeltechnieken. Die praktijkervaring is er rechtstreeks verantwoordelijk voor dat bij de ontwikkeling van deze applicatie de nadruk is gelegd op gebruiksvriendelijkheid. De software is dus door iedereen zeer eenvoudig te hanteren, ook omdat de beschikbare functies afhankelijk zijn van de rol van de gebruiker. Zodoende heeft u de geruststellende zekerheid dat de applicatie ook daadwerkelijk gebruikt wordt.

VerzuimSignaal is volledig web-based. Extra investeringen in hard- en software zijn daardoor niet nodig en bovendien biedt VerzuimSignaal een hoge mate van beschikbaarheid: u kunt overal 24 uur per dag inloggen, waar u zich ook bevindt. Kosten voor beheer, onderhoud, hosting en toekomstige ontwikkelingen zijn overigens volledig opgenomen in het abonnement.

De taakmanager van het programma waarschuwt u tijdig voor nog uit te voeren taken en verzuimsignalen (ook in uw reguliere mailbox te ontvangen). U hoeft dus niet dagelijks in te loggen, hetgeen u naast gemak ook tijdbesparing oplevert. De flexibele protocollering en sjabloongenerator van VerzuimSignaal bieden u de mogelijkheid van maatwerk binnen de applicatie, zodat deze makkelijk toepasbaar is binnen uw reeds bestaande verzuimprotocollen.

Naast snelheid zijn ook eigenschappen als stabiliteit en onderscheidende functionaliteit kenmerkend voor VerzuimSignaal. Alle betrokken partijen (zoals arbodienst, verzekeringsmaatschappij en fysiotherapeut) maken gebruik van dezelfde gegevens - één centraal platform dus. Bovendien biedt i-Signaal professionele ondersteuning middels een eigen servicedesk.